Противници на мината създават предпоставки за възникване на катастрофи с агитацията си в Трънско – СНИМКИ

Противници на отварянето на мина в община Трън са облепили с агитационни материали пътни знаци, указателни табели и спирки. Лепенките са залепени така, че закриват част от знаците и не става ясно за действието от наложеното от тях ограничение. За това сигнализира Стелияна Василева, която пътувала до град Трън и станала свидетел на тази гледка.

“Здравейте, днес пътувах до град Трън и ми направи впечатление големия брой агитационни материали разлепени по пътни знаци, табели и спирки. Някои от тях са поставени така, че създават реални предпоставки за катастрофи, защото прикриват голяма част от пътния знак и така не се вижда какво е указано на знака. Прилагам снимки като доказателство за незаконната агитация.”, пише Стелияна Василева.

От снимките става ясно, че агитационните материали, които пропагандират да се гласува срещу мината в Трънско са разлепени по Републикански път II-63 в отсечката Трън – Брезник. По пътя освен българи преминават и много чужденци, които използват ГКПП “Стрезимировци” за връзка със съседната държава Сърбия. Чужденците, които не минават редовно през тази пътна отсечка не са наясно със завоите и ограниченията в района.

Разгледайте снимки с агитационните материали разлепени по пътни знаци и спирки (Zapadno.com умишлено цензурира лепенките, тъй като няма договор за реклама на кампанията срещу отварянето на мина в Трънско):

Снимки: Стелияна Василева

Виж също...

3 Responses

  1. Aleks каза:

    Tezi lepenki sa zalepeni li4no ot g-za Vasileva . Az li4no go vidiax i taka se vazmutix. Blagodaria 4e ste izlozili tozi material. Tova bezo4ie na edna li4nost da izlozi xorata na opasnost samo i samo da stane izvestna… Sram !

  2. Titerenova каза:

    Всеки, който е шофьор ще ви каже ,че не така се създават предпоставки.Смешен и трагикомичен материал!Поради липсата на истински аргументи в битката ви със защитниците на чистата природа публикувате откровени глупости…

  3. Анонимен каза:

    Заглавието ви уважаеми, е сбъркано, “Защитници на мината създават предпоставки за ПТП”, както и за унищожаване на нещо, което не са нито садили, нито плевили, нито създали, а именно, човешкия живот и природни дадености! Засрамете се!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...