Противници на мината създават предпоставки за възникване на катастрофи с агитацията си в Трънско – СНИМКИ

Противници на отварянето на мина в община Трън са облепили с агитационни материали пътни знаци, указателни табели и спирки. Лепенките са залепени така, че закриват част от знаците и не става ясно за действието от наложеното от тях ограничение. За това сигнализира Стелияна Василева, която пътувала до град Трън и станала свидетел на тази гледка.

“Здравейте, днес пътувах до град Трън и ми направи впечатление големия брой агитационни материали разлепени по пътни знаци, табели и спирки. Някои от тях са поставени така, че създават реални предпоставки за катастрофи, защото прикриват голяма част от пътния знак и така не се вижда какво е указано на знака. Прилагам снимки като доказателство за незаконната агитация.”, пише Стелияна Василева.

От снимките става ясно, че агитационните материали, които пропагандират да се гласува срещу мината в Трънско са разлепени по Републикански път II-63 в отсечката Трън – Брезник. По пътя освен българи преминават и много чужденци, които използват ГКПП “Стрезимировци” за връзка със съседната държава Сърбия. Чужденците, които не минават редовно през тази пътна отсечка не са наясно със завоите и ограниченията в района.

Разгледайте снимки с агитационните материали разлепени по пътни знаци и спирки (Zapadno.com умишлено цензурира лепенките, тъй като няма договор за реклама на кампанията срещу отварянето на мина в Трънско):

Снимки: Стелияна Василева

Виж също...

3 Responses

  1. Aleks каза:

    Tezi lepenki sa zalepeni li4no ot g-za Vasileva . Az li4no go vidiax i taka se vazmutix. Blagodaria 4e ste izlozili tozi material. Tova bezo4ie na edna li4nost da izlozi xorata na opasnost samo i samo da stane izvestna… Sram !

  2. Titerenova каза:

    Всеки, който е шофьор ще ви каже ,че не така се създават предпоставки.Смешен и трагикомичен материал!Поради липсата на истински аргументи в битката ви със защитниците на чистата природа публикувате откровени глупости…

  3. Анонимен каза:

    Заглавието ви уважаеми, е сбъркано, “Защитници на мината създават предпоставки за ПТП”, както и за унищожаване на нещо, което не са нито садили, нито плевили, нито създали, а именно, човешкия живот и природни дадености! Засрамете се!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...