Общинска избирателна комисия-Трън: Няма сигнали за проблеми с електричеството и липса на копирни устройства в избирателните секции в общината

Общинската избирателна комисия в Трън опроверга информация за липса на електричество и копирно устройство в избирателната секция в кметството на село Зелениград. До този момент няма сигнал за липса на електричество или копирни устройства в избирателните секции в община Трън, съобщиха от Общинската избирателна комисия.

Във връзка с информация до медиите за липса на електричество в избирателна секция 14510006 с. Зелениград и липса на копирно устройство в същата, ОИК-Трън уведомява, че всички избирателни секции на територията на Община Трън са оборудвани с копирни устройства и няма информация за спиране на електричеството в която и да е секция или населено място. Община Трън и ОИК-Трън имат готовност да подсигурят копирни устройства или тонер касети където и когато се наложи. Това съобщиха от Общинската избирателна комисия.

Човек на Zapadno.com се увери, че в изборното помещение в кметството на село Зелениград има електричество. От там казаха, че електричеството не е спирало и показаха копирното си устройство.

Следете Zapadno.com, за да научите още подробности по провеждането на местния референдум в община Трън.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...