Общинска избирателна комисия-Трън: Няма сигнали за проблеми с електричеството и липса на копирни устройства в избирателните секции в общината

Общинската избирателна комисия в Трън опроверга информация за липса на електричество и копирно устройство в избирателната секция в кметството на село Зелениград. До този момент няма сигнал за липса на електричество или копирни устройства в избирателните секции в община Трън, съобщиха от Общинската избирателна комисия.

Във връзка с информация до медиите за липса на електричество в избирателна секция 14510006 с. Зелениград и липса на копирно устройство в същата, ОИК-Трън уведомява, че всички избирателни секции на територията на Община Трън са оборудвани с копирни устройства и няма информация за спиране на електричеството в която и да е секция или населено място. Община Трън и ОИК-Трън имат готовност да подсигурят копирни устройства или тонер касети където и когато се наложи. Това съобщиха от Общинската избирателна комисия.

Човек на Zapadno.com се увери, че в изборното помещение в кметството на село Зелениград има електричество. От там казаха, че електричеството не е спирало и показаха копирното си устройство.

Следете Zapadno.com, за да научите още подробности по провеждането на местния референдум в община Трън.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...