28 жители на Трънско ще упражнят правото си на глас в подвижната избирателна секция на местния референдум, на който могат да гласуват 3486 избиратели

На местния референдум в община Трън в подвижната избирателна секция ще упражнят правото си на глас 28 души. Това съобщиха за читателите на Zapadno.com от Общинската избирателна комисия в Трън.

Една е подвижната избирателна секция в община Трън. Чрез подвижната урна могат да гласуват избирателите с трайни увреждания, които не им позволяват да напуснат дома си и да упражнят правото си на глас в изборно помещение. Общо 3486 души имат право на глас на местния референдум, който се провежда днес.

Изборният ден започна в 7:00 часа без произшествия и проблеми. Местните жители трябва да отговорят на въпроса: „Против ли сте община Трън, чрез общинския съвет да одобрява устройствени планове, определящи територии за добив и преработка на метални полезни изкопаеми?“. Отговорът с “ДА” на бюлетината означава, че избирателят не е съгласен Община Трън, чрез Общински съвет да одобрява устройствени планове, които предвиждат добив и преработка на метални полезни изкопаеми. Другият възможен отговор, който е “НЕ” означава, че гласуващият е съгласен Община Трън, чрез общински съвет да одобрява устройствени планове, които предвиждат добив и преработка на метални полезни изкопаеми.

Следете Zapadno.com, за да научите още подробности по провеждането на местния референдум в община Трън.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...