Брезничанка: Градинката пред спорната зала прилича на джунгла, Община Брезник: Заради обилните дъждове ни е трудно почистването, при първа възможност ще окосим

Брезничанка сигнализира за висока растителност в района на спортната зала на град Брезник. В писмото и до Zapadno.com тя апелира отговорните институции да се заемат с проблема.

Високата растителност расте в градинката пред спорната зала. “Може да звучи странно, но това дразни много хора, които минават всяка сутрин оттам за работа. Като цяло джунгла.”, така брезничанката пожелала анонимност описва гледката. Описанието и е подкрепено от снимков материал, който изпрати до Zapadno.com.

От Община Брезник казаха, че целият наличен ресурс, с който разполагат работи по почистването на централната градска част. От управата увериха, че при първа възможност ще бъдат окосени високите треви, плевели и храсти при спорната зала.

“Тази година ни е много трудно да почистим навсякъде заради обилните дъждове. Опитваме се да покрием целия град, но ни е доста трудно. При първа възможност там ще бъде почистено.”, каза Детелина Виденова – експерт в дирекция “Териториално и селищно устройство и Евроинтеграция“ в Община Брезник.  Тя каза, че в градинката при спортната зала постоянно е паркирана земеделска техника, на която мястото и не е там. Общината е правила безуспешни опити земеделската техника да бъде премахната.

Разгледайте читателските снимки от градинката пред спорната зала в град Брезник:

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...