Чрез публичен търг Община Трън ще отдаде под наем стая за офис в сградата на бившето училище на улица “Александър Стамболийски”

Община Трън обяви процедура за провеждане на публичен търг с явно наддаване за отдаване под наем на недвижим имот, който е публична общинска собственост. Това информираха от общинската управа на официалния си сайт.

Публичният търг е за отдаване под наем на стая с площ 61,30 квадратни метра, която се намира в сградата на бившето училище на улица “Александър Стамболийски”. Имотът ще бъде отдаден под наем за срок от 5 години и се намира на третия етаж на сградата. Началната тръжна цена на месечния наем за имота е 91 лева и 95 стотинки. Наемът е определен по реда на Наредбата за базисни наемни цени на общински нежилищни имоти на Община Трън, става ясно още в обявлението.

Търгът за отдаването под наем на недвижимия имот ще се проведе на 29 юни в заседателната зала на Община Трън. Повторната дата за провеждане на търга е 6 юли при същите условия. До повторен търг ще се стигне, ако кандидатите за имота не се явят на първия.

В бившето трънско училище се помещават още общинското предприятие “Трънска гора” и Център за обществена подкрепа “Дъга”.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...