Общинският театър на Дупница ще гостува на сцената в брезнишкото читалище с постановката “Аферата в хотел “Уестминстер”

Общински драматичен театър “Невена Коканова”-Дупница ще представи постановка написана от английския драматург Рей Куни на сцената в големия салон на брезнишкото народно читалище “Просвещение-1870”, научи Zapadno.com.

В очите на управителя на хотела, Джак Бейкър е пияният брат на Джордж и се казва Фред, за пред Рони той е Том – смахнатият брат на Мистър Уили. От своя страна ергенът Джордж първоначално е д-р Ливингстън, но после става Мистър Пиджън – мъж на Айви, която е братовчедка на жената на Рони – Джейн. А пък камериерката от Италия, която не говори английски, но пък е много жизнерадостна, така и не успя да смени чаршафите, за сметка на което я ползваха за булка на Мистър Пиджън. Нещата стават съвсем сложни, когато на сцената излиза и сестра Фостър, пише theatre.art.bg за постановката.

Постановката “Аферата в хотел “Уестминстер” ще бъде показана на публиката в Брезник на 21 юни. Представлението ще започне в 19 часа.

Постановка: Валентин Балабанов
Сценограф-изпълнител: Георги Милков
Участват: Ивайло Калоянчев, Ивайло Захариев, Светослав Пеев, Николай Иванов, Георги Бояджиев, Иван Иванов, Виктория Янева, Снежана Малковска, Василка Сумева и Мария Миради.

Виж също...

Loading...