Поетесата Румяна Пелова ще представи книгата ”Светлина в раните” в музея на Брезник, където лектор ще даде съвети за здравето

Книгата ”Светлина в раните” на поетесата Румяна Пелова ще бъде представена в Общинския исторически музей, предаде репортер на Zapadno.com.

Пред брезничани поетесата ще представи стиховете си. Румяна Пелова е родена на 12 май 1967 година в град Перник. По професия  е електротехник и в последните 25 години е работила като такава в черната металургия. Литературата и в частност поезията са нейно хоби. С писане на стихотворения се занимава още от дете, като поезия е започнала да твори на 16 години. През 90-те години има публикации в регионалните вестници, но никога това не й е било самоцел, тоест стремежът й не е бил да се популяризира чрез тях.

Заедно с поетесата Румяна Пелова в музея ще пристигне и лектор, който ще представи метода на специалиста по Фън Шуй Ина Май Джар за предпазване от физически рани. Лекторът ще разкаже за най-новите методи за справяне с физическите рани и профилактика на здравето, както и техники за поддържане на опорно-двигателната система. Освен това специалистът ще запознае брезничани с най-новата технология – квантова диагностика.

Събитието ще се проведе в понеделник (19 юни) от 17 часа в музея. Входът ще бъде свободен за желаещите да присъстват на представянето и срещата с двете дами.

Виж също...

Loading...