Младите волейболисти на Брезник премериха сили в турнир посветен на Граовския събор “Видовден”, а от Общината ги почерпиха с торти

Волейболисти от волейболен клуб “Чорни” изиграха две срещи в турнир посветен на Граовския събор “Видовден”. Едната среща беше между момичетата, а другата – между момчетата на клуба. Събитието се проведе в залата на спортен комплекс “Чорни” в Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Турнирът беше открит от зам. кметът на Община Брезник Мария Добревска. Тя приветства участниците и им пожела късмет. Преди началото на срещите волейболният клуб получи грамота от Община Брезник за участие в спортното мероприятие посветено на Граовския събор.

Волейболистите в клуба са разделени на момичета, момчета, кадети и прекадети. В отбора участват ученици от 2 до 9 клас включително. Младите волейболни надежди на Брезник са възпитаници на средно училище “Васил Левски”. Момичетата и момчетата редовно доказват уменията си в регионални първенства. Това споделиха от волейболен клуб “Чорни”.

Община Брезник почерпи волейболистите с четири торти и безалкохолни напитки, които бяха дадени в края на турнира.

Мероприятията по повод тазгодишното издание на Граовския събор “Видовден” текат с пълна сила в Брезник. Над основните улици в града са поставени транспаранти за предстоящия празник. Още за програмата на събитието прочетете в публикацията: Първо в Zapadno.com! Седмица от събития на Граовския събор „Видовден“ ‘2017 в град Брезник – пълна програма

Виж също...

Loading...