Спират движението на автомобили в централната градска част на Брезник заради провеждането на Граовския събор “Видовден”

Движението на моторни превозни средства в централната градска част на Брезник ще бъде прекъснато по време на провеждането на Граовския събор “Видовден”. Това съобщиха от Община Брезник.

Кметът на Община Брезник Васил Узунов е издал заповед за прекъсване на движението на моторни превозни средства от 8:00 часа на 23 юни до приключване на мероприятието на 25 юни. Въвеждането на временната забрана на движение е съгласно утвърдената схема на комисията по “Безопасност на движението” към Община Брезник. Автобусите на междуградския транспорт ще се движат по улица “Жданов”, улица “Владо Радославов” и улица “Ангел Коцелянов”. Паркирането на моторни превозни средства да се извършва на обозначението за тази цел места, гласи още заповедта.

Културните събития за “Видовден” ще се проведат пред сградата на народно читалище “Просвещение-1870” и пред бившия “Дом на народната армия”. При неблагоприятни метеорологични условия събитията ще се проведат в салона на читалището.

Контролът по изпълнение на заповедта е възложен на зам. кметът на Община Брезник Иван Бъчваров, Комисията по “Безопасност на движението”, със съдействието на началника на Районно управление-Брезник.

От Общината пуснаха и друго съобщение във връзка с работното време на администрацията. Утре (23 юни) общинската администрация ще обслужва клиентите си до 14 часа.

Още за програмата на събитието прочетете в публикацията: Първо в Zapadno.com! Седмица от събития на Граовския събор „Видовден“ ‘2017 в град Брезник – пълна програма

Виж също...

Loading...