Вижте 7-минутната заря за откриването на Граовския събор “Видовден”, която оцвети небето над Брезник и накара гостите да ахнат – ВИДЕО

Невиждана досега заря оцвети небето над град Брезник на откриването на Граовския събор “Видовден”. Гостите и брезничани бяха единодушни, че подобна заря не са виждали досега, видя и дочу репортер на Zapadno.com.

Цветната феерия украси небето над града в продължение на 7 минути и 10 секунди. Мощните залпове изкараха брезничани по терасите и прозорците, а алармите на автомобилите в района на читалището се активираха от тътена.

Зарята започна малко след 22 часа, когато ансамбъл “Пирин”, който откри празника приключи с едночасовия си спектакъл. Ако сте пропуснали задължително прочетете: Ансамбъл „Пирин“ откри Граовския събор „Видовден“ в Брезник пред погледите на хиляди брезничани и гости на града – ВИДЕО

“Те такова нещо не съм виждала. Многоо е убаво!”, каза възрастна жена по време на зарята. Друг по-младата дама, вероятно гостенка възкликна: “Браво на организаторите! Много красиво беше. При нас в Благоевград пасти да ядат от Общината. Такива зрелища там не е имало.”. Каквито и да са реакциите и коментарите зарята определено беше кулминацията на откриването.

Следете страниците на информационния сайт Zapadno.com, за да научите първи как се провежда тазгодишното издание на Граовския събор в Брезник. Споделяйте в социалните мрежи статиите, които са ви харесали, за да могат вашите роднини, приятели и познати да се докоснат до случващото се в Граовско.

Ако сте пропуснали зарята или сте я видели, но искате пак да я зърнете, направете го от видеото, което Zapadno.com засне:

Виж също...

Loading...