Вижте как изглежда град Брезник от птичи поглед по време на Граовския събор “Видовден” – ВИДЕО

Видео заснето с дрон показва как изглежда град Брезник от птичи поглед по време на тазгодишното издание на Граовския събор “Видовден”. Клипчето, което е кратко, но удивително е качено в онлайн видео платформата YouTube, видя Zapadno.com.

Автор на видеото е Васил Василев, който през месец януари направи друго уникално видео – провеждането на традиционния фестивал „Сурова“ заснет с дрон. Операторът на клиповете е професионалист във видео заснемането.

Кадрите с Граовския събор погледнат от небето започват от първите къщи при местността “Бърдото” и продължават до централната градска част, където са разположени атракциони, сергии и сцената за културните мероприятия. Видеото е заснето в съботния ден, когато беше кулминацията на празничната програма. Денят започна с три спортни прояви – мачове на ветерани от ФК “Чорни” и ВК “Чорни-98”, както и демонстрации по карате от клуб “Никон”, а след тях започна самодейната фолклорна програма, в която взеха участие танцови състави и индивидуални изпълнители от региона и страната. Съботният празничен ден беше закрит с атрактивен концерт на поп-фолк певиците Кали и Джина Стоева.

Каквото и да се напише за Граовския събор или кадрите на видеото заснето с дрон, емоцията трябва да се види или усети на живо.

Вижте видеото от Граовския събор “Видовден” заснето с дрон от Васил Василев:

Виж също...

Loading...