Областният управител на Перник Ирена Соколова връчи награди в Националния конкурс „Носители на просвета 2017”

Областният управител връчи наградите в категория „Кратко есе” в Националния конкурс „Носители на просвета 2017”, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация-Перник.

Националното представителство на студентските съвети за пета поредна година организира този мащабен проект.  Ирена Соколова подкрепя всяко начинание на председателството и участва активно в подготовката и организацията на мероприятията. „Радвам се, че за поредна година съм част от този прекрасен конкурс, имащ за свой приоритет да покаже, че студентите на България имат сетивата и уменията да откриват навсякъде около себе си и в самите себе си кои са и кои са носителите на просвета днес и за в бъдеще”, каза Соколова.

Официалната церемония по обявяване на победителите в юбилейното издание се проведе в Националния дворец на културата пред десетки студенти и преподаватели. Бяха раздадени и наградите в останалите четири категории „Снимка”, “twitter-съобщение”, „Аз – носител на просвета 2017“, както и за цялостен принос в областта на българската култура – „Те – носителите на просвета 2017”.

Събитието има за цел да събере, покаже и популяризира именно тези положителни събития, идеи, послания и личности в България, които свързваме с темите за развитието и по-доброто бъдеще на българската култура, образование и наука. За доброто настроение на гостите се погрижиха възпитаници от Музикалната академия.

Виж също...

Loading...