Полицаите от Трън се класираха на второ място, а полицейското управление на Брезник на трето място в областен футболен турнир – ВИДЕО

Районно полицейско управление “Полиция”-Трън се класира на второ място в регионалния футболен турнир, който се проведе по случай професионалния празник на МВР – 5 юли. Полицейският футболен отбор от Брезник зае трето място в турнира, предаде репортер на Zapadno.com.

В турнира се включиха 10 отбора от подразделенията на Областна дирекция на МВР-Перник. В две предварителни групи отборите са играли всеки срещу всеки, като накрая са останали четири отбора на полуфинал. По-рано днес бяха изиграни мачовете за първо, второ, трето и четвърто място.

“Турнирът е традиционен. За 15-та поредна година провеждаме такава надпревара. Тя е във връзка с професионалния празник на служителите от Министерство на вътрешните работи, който винаги се провежда на 5 юли. Тази година се навършват 138 години от създаване на Министерство на вътрешните работи.”, каза говорителят на ОДМВР-Перник Венцислав Алексов.

На първо място в турнира се класира отборът на Регионална дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението”, на второ място – Районно управление “Полиция”-Трън, на трето място – Районно управление “Полиция”-Брезник и на четвърто място – отборът на сектор “БОП”.

“Отбор на Областната дирекция винаги е печелил надпреварата. Тази година пожарната печели, но в крайна сметка по-добрият спечели, така че няма никаква драма. Важното е, че всички участваха, имаше хъс, имаше желание, хората подходиха изключително сериозно, както към всички останали неща.”, допълни Венцислав Алексов. По повод предстоящия празник на МВР говорителят на ОДМВР-Перник пожела на колегите си да бъдат живи, здрави и отговорни в работата.

“На мен ми се ще този състезателен хъс да го пренасяте и в работата. Не че сигурно не е, но все ми се струва, че все повече трябва да бъде. Надявам се на турнира, в който ще участвате следващата година по повод този празник да бъдем малко повече физически подготвени, за да не се случва онова, което се случи – с травми. Което от своя страна налага колегите да отсъстват от работа, но все пак не сме поставили своеобразен рекорд в това отношение, но леко е притеснително.”, обърна се директорът на ОДМВР-Перник старши комисар Иван Зеленков към победителите.

На събитието присъстваше и председателят на Областния съвет на БФС-Перник Валентин Лазаров. Той поздрави победителите за съдействието, което оказват при провеждането на футболните първенства и турнири, които се провеждат в област Перник. “Благодаря ви още веднъж. С каквото може Областен съвет винаги ще помага и през настоящият сезон имате от Областния съвет един футболен екип за всичките районни управления, които представляват областта на по-високи нива турнири.”, каза Валентин Лазаров.

Вижте награждаването на отборите-победители в регионалния футболен турнир на МВР-Перник във видеото на Zapadno.com:

Виж също...

Loading...