Капитанът на полицейския футболен тим на Трън: Трудно достигнахме до второ място в регионалното състезание, защото отборите са равностойни

Футболният отбор на Районно управление “Полиция”-Трън е много сплотен благодарение на неговия началник Жанета Соларова. Това каза пред Zapadno.com капитанът на отбора Асен Асенов.

Отборът на полицейското управление спечели второ място в областния турнир по футбол, който се организира в чест на празника на МВР – 5 юли. За представянето си в турнира полицаите от Трън са тренирали в продължение на 2 седмици. Почти всички играчи от трънското полицейско управление са аматьори по футбол, но един от тях се занимава професионално с този спорт. Той е футболист в регионалните групи по футбол.

“Отборът ни е много сплотен благодарение на началника на Районно управление – Трън. Предоставя ни възможност да тренираме. Много е трудно да се достигне до второ място. Отборите са почти равностойни. Само пожарната се откроява като най-добрият отбор, защото в тима са събрани футболисти от всичките звена в региона. Затова те са най-добри.”, сподели Асен Асенов.

По-миналата година отборът на Районно управление “Полиция”-Трън е достигнал отново до второ място. Досега полицаите от Трън не са печелили първо място в регионалния футболен турнир на подразделенията на МВР-Перник, но това е амбицията им в предстоящите срещи.

Ако сте пропуснали да видите награждаването на РУП-Трън и РУП-Брезник, може да го видите в публикацията: Полицаите от Трън се класираха на второ място, а полицейското управление на Брезник на трето място в областен футболен турнир – ВИДЕО

 

Виж също...

Loading...