Романтичният трилър “Чаровниците” на английската писателка Елизабет Адлър е сред новите попълнения на библиотеката в град Трън

Фондът на библиотеката към трънското читалище “Гюрга Пинджурова-1895” е допълнен с няколко нови заглавия. Сред новите книги е романтичният трилър “Чаровниците” на английската писателка на бестселъри Елизабет Адлър, съобщават от библиотеката.

“След неочакваната и загадъчна смърт на леля си Мирабела наследява нейната вила в Южна Франция. Докато шофира към вилата, колата й е изблъскана от пътя от мотоциклетист… Скоро Мирабела открива, че опасностите тепърва предстоят. Оказва се, че леля й е жена с минало, а мъжете от това минало неочаквано започват да се появяват в красивата вила. Мирабела трябва да разбере на кого да се довери и кой използва чара си като маска, скриваща лицето на убиец.”, пише в анотацията на “Чаровниците”.

Другите нови заглавия в колекцията на трънската библиотека, постъпили през месец юни са: “Дъщерята на Сталин” от Роузмари Съливан, “Незабравима разходка” от Никълъс Спаркс, “Любовницата” от Даниел Стийл и “Последната миля” от Дейвид Балдачи.

Институцията ежемесечно попълва фонда от книги с нови заглавия, като парите за тях са приходите на библиотеката. Освен със закупени книги, библиотеката се похвали и с дарението на енциклопедичния пътеводител “Трънски край” от Димитър Тонин.

Виж също...

Loading...