Специални значки ще бъдат раздавани на участниците и гостите на Олимпийските игри за деца, които ще се проведат в Трън

Участниците и гостите на Олимпийските игри за деца, които ще се проведат през следващата седмица в град Трън ще получат специални значки. Това казаха за Zapadno.com от фондация ПИНК, която организира спортното мероприятие.

Олимпийските игри за деца ще се проведат от 10-ти до 14-ти юли и са традиционно събитие в община Трън. Какво вчера Zapadno.com информира игрите са за деца от 7 до 14-годишна възраст. Пълен график на провеждането на различните спортни дисциплини може да видите в публикацията: Олимпийски игри за деца ще съберат млади спортисти от Трънско, които ще мерят сили чрез щафетно бягане, скачане с чувал и други дисциплини

“По време на Олимпийските игри за деца, в края на всеки ден ще бъдат раздавани медали на победителите, а в края на седмицата (петък, 14-ти) ще бъдат връчени и купите на децата с най-добри резултати – момиче и момче и купи на децата с най-добро поведение. Всяко дете и гост ще получат специални значки за игрите. Тези значки са с уникален дизайн, който е различен всяка година.”, споделиха от фондация ПИНК.

В същия период (от 10-ти до 14-ти юли) игрите ще се провеждат и в град Перник, а в момента фондацията ги провежда и в град Пещера.

Снимки: Фондация ПИНК

Виж също...

Loading...