Новият директор на Областна дирекция на МВР-Перник ще помага на служителите си по предотвратяването и разкриването на престъпления

Старши комисар Димитър Попов е новият директор на ОДМВР-Перник, съобщиха от пресцентъра на дирекцията.

Старши комисар Димитър Попов е новият директор на ОДМВР-Перник. Със заповед на министърът на вътрешните работи Валентин Радев за директор на ОДМВР-Перник е определен старши комисар Димитър Попов. Днес той беше представен пред състава на дирекцията от главния секретар на МВР главен комисар Младен Маринов.

Димитър Попов е роден на 19 октомври 1971 година в град Долни Дъбник, област Плевен. В системата на МВР е назначен през 1992 година във Второ РУ при ОДМВР-Плевен – „Охранителна полиция“. През 2001 година е преназначен в столицата към СОД на МВР. През 2005 година постъпва в „Криминална полиция“ на Второ РУ-СДВР. През 2010 година е преназначен на длъжност началник група „Криминална полиция“ при СДВР. От началото на 2017 година до момента е началник сектор „Криминална полиция“ при Трето РУ-СДВР.  При представянето му главен комисар Маринов подчерта, че Димитър Попов е изключително подготвен и консенсусен, който ще работи за ограничаване на престъпността в региона и в полза на гражданите на Пернишка област.

„Ще бъда на разположение по всяко време и всеки един от вас може да ме търси и дискутираме всичко, свързано с работата по предотвратяване и разкриване на престъпления и всякакви други теми.“, сподели старши комисар Попов, обръщайки се към състава на областната дирекция.

Виж също...

Loading...