Ждрелото на река Ерма има нова забележителност – Рибарник Трън, който предлага прясна риба – СНИМКИ

Новооткритият Рибарник Трън предлага винаги прясна пъстърва, която е отгледана на място.

Рибарникът е открит наскоро и се намира след Ждрелото на река Ерма, в махала “Богойна”, която е част от някогашното село Петачинци. В близост до него минава границата със Сърбия. За рибарника се минава по екопътеката, през тунела. Той е разположен на около 20 минути ходене пеша от парка на Ждрелото, но може да се стигне и с автомобил.

Райското място е на метри от румулящите води на река Ерма и в подножието на красивата местност “Шили камък”. Местността представлява съвкупност от гора и скали. До нея не води пътека, но местните разказват, че мястото е силно енергийно.

Всеки, който желае може да организира своя празник на Рибарник Трън. Мястото за отдих разполага с шатра, в която са разположени 60 седящи места с маси. Посетителите могат да се насладят на прясно изпечената риба, която е уловена и приготвена пред погледите им.

Приятната обстановка около река Ерма и Трънския Балкан ще ви откъсне от забързаното ежедневие и ще ви даде глътка от природата.

Докоснете се до това райско кътче сред дивата природа като ни намерите във Фейсбук на нашата страницата, която е: Рибарник Трън

Телефон за повече информация: 0888 90 14 83

Разгледайте още снимки от Рибарник Трън:

Виж също...

Loading...