Актьорът на народа Тодор Колев ще стане “Господин за един ден” на петъчната прожекция в брезнишкото лятно кино на “Бърдото”

Филмът “Господин за един ден” ще бъде прожектиран на лятното кино на Брезник. Това съобщиха за читателите на Zapadno.com от народно читалище “Просвещение-1870”.

Община Брезник съвместно с народно читалище „Просвещение-1870“ кани жителите и гости на града на втората прожекция на брезнишкото лятно кино за лято ‘2017.  Прожекцията ще бъде на 28 юли (петък) от 20:30 часа. Киното е разположено в местността “Бърдото” до острия завой, в края на къщите. Зрителите могат да си носят напитки, пуканки, ядки или лакомства по тяхно желание, а входът е свободен.

„Господин за един ден“ е българска комедия от 1983 година на режисьора Николай Волев, по сценарий на Никола Статков. Оператор е Красимир Костов. Създаден е по разказите „Чуждоземецът“ и „Господинът“ на Никола Статков. Музиката във филма е композирана от Иван Стайков. В ролите: Тодор Колев, Йорданка Стефанова, Ицхак Финци, Стоян Гъдев, Павел Поппандов, Георги Мамалев, Силвия Въргова, Иван Григоров, Трифон Джонев и Иван Обретенов.

Виж също...

Loading...