Млади хора от общините Брезник и Трън могат да подобрят здравето си като вземат участие в безплатни еднодневни семинари в Перник

На 28 юли (петък) ще се проведе второто издание на поредицата от еднодневни семинари на сдружение ОБЕКТИВ и сдружение Санохолистик, в рамките на Младежки информационно-консултантски център-Перник на тема „Подобри здравето си/Upgrade your health!”. Събитието ще се проведе на познатото вече място точно от 18:00 часа. Вземи приятели и ела, за да Ъпргейднеш здравето си. Това съобщават от Младежки информационно-консултантски център-Перник.

В живота си преследваме различни цели – пари, кариера, любовни взаимоотношения, социална позиция и други. Истината обаче е, че ако здравето ни е нарушено постигането на тези цели много бързо става затруднено и дори и невъзможно. Често приемаме здравето си като даденост, която не е необходимо да поддържаме и започваме да мислим за него едва, едва когато го загубим. Влошеното здраве може да има много различни измерения. Това, че днес не кихаш и не кашляш не винаги означава, че си здрав. Има още много повече от това. Много малко хора осъзнават, че се намират в състояние на влошено здраве – на много нива. А влошеното здраве е предпоставка за редица неприятности. Ако си даваме сметка за различните нива и видове здраве то ние бихме могли про активно да го подобрим. Човек в добро здраве има достатъчен запас от енергия така че да се справя със задачите си и да постига целите си. Ако избереш активно да мислиш, говориш и действаш за здраве то със сигурност ще бъде по-успешен, по-конкурентен и удовлетворен от живота. Съзнанието на здравият човек е бистро, бързо и мъдро.

Ако избереш да станеш част от събитията на Upgrade your health ти ще научиш:

• За различните нива и измерения на здравето
• Кои са петте стълба на здравето
• Какво можеш да направиш, за да поддържаш здравето си
• Как да използваш околната среда, обществото и технологията, за да подобриш здравето си
• Как да бъдеш здрав ще те постави една крачка пред… самия теб!

Не пропускай възможността за Upgrade/Подобрение на здравето и се запиши за участие в събитията напълно безплатно. Беседите се реализират в рамките на проект “Младежки информационно-консултантски център – Перник”, финансиран по Национална програма за младежта (2016-2020 година), от Министерство на младежта и спорта. Могат да участват млади хора на възраст от 15 до 29 години от населените места на област Перник – Перник, Радомир, Брезник, Земен, Трън и Ковачевци.

Виж също...

Loading...