Общинският съвет на Брезник гласува за преобразуването на детската градина към училището в село Ноевци във филиал на детска градина “Брезица” – ВИДЕО

Общинският съвет на Брезник гласува за преобразуването на детската градина към основно училище “Христо Смирненски” в село Ноевци във филиал на детска градина “Брезица” в Брезник. Това беше решено на провелото се днес заседание на Общинския съвет, предаде репортер на Zapadno.com.

Общинските съветници гласуваха единодушно за преобразуването на детската градина в Ноевци във филиал на брезнишката детска градина. Местният мини парламент гласува и за включване на средно училище “Васил Левски”-Брезник и основно училище “Христо Смирненски”-село Ноевци в списъците на средищните и защитените училища за учебната 2017/2018 година. Друга точка в дневния ред, която съветниците разглеждаха беше приемането на Годишния отчет за касовото изпълнение на бюджета на сметките за средства от Европейския съюз на Община Брезник за 2016 година.

Към дневния ред бяха допълнени още 6 точки. Точките бяха свързани с нова базова станция на “Булсатком” ЕАД, която ще бъде изградена в землището на село Велковци, промишлен напорен тръбопровод на “Трейс Рисорсиз” ЕООД, отмяна на решение от 20 април 2017 година, одобряване на проект за захранващ кабел на базова станция на БТК ЕАД, призовки и изработване на проект за обект за проучване на подземни богатства.

Вижте как се проведе заседанието на Общинския съвет и как гласуваха общинските съветници във видеата на Zapadno.com:

Виж също...

Loading...