Фондът на библиотеката към читалището в Трън се обогати с над 20 дарени книги и още 6 заглавия закупени от такси

28 книги са постъпили през месец юли във фонда на библиотеката към народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895” в град Трън. От тях над 20 книги са дарени от Илиана Райчева, съобщават от библиотеката.

Дамата е дарила 22 заглавия, сред които са: “Всеки страх, всеки грях” от Тами Хоуг, “Катедралата” от Нелсин Демил и “Нежно като нож” от Минет Уолтърс.

Сред новите заглавия, които институцията е закупила са езотериката “Най-голямата заблуда на нашето време” от чехословашкият автор Рудолф Пасиан. В книгата той описва преживяванията на хората при завладяващото “преминаване на границата” към отвъдния свят, до какви последствия в живота води това и обяснява също защо съвременните световни религии, както и научните работници и медици, не са заинтересовани хората да научат за “другия свят”. Другите 5 книги, които са закупени за фонда на библиотеката са: “Подчинение” от Мишел Уелбек, “Петрония” от Амели Нотомб, “Опасни игри” от Даниел Стийл, “На моята майка Сирия” от Даян Шаер и “Семейство Сантанжело” от Джаки Колинс.

Виж също...

Loading...