Фондация в град Трън безплатно учи деца и младежи на английски език чрез забавни начини – пеене, изработване на сувенири и игри – СНИМКИ

Фондация ПИНК проведе забавен клуб по английски език за деца и младежи в Трън от 23 до 28 юли. Името на клуба е Rockin’English и включва песни на британската рок група Бийтълс от албума “Yellow Submarine – “Жълта подводница”. Това съобщиха за Zapadno.com от фондация ПИНК, която работи на територията на община Трън.

Клубът продължава 5 часа на ден (2 групи на различна възраст от 8 до 11 и от 12 до 16 години) и включва различни занимания като боядисване на тениски, изработване на гривни, рисуване, научаване на думи и фрази посредством подробен превод на текстовете на песните, игри, пеене и говорене. Основните теми застъпени по време на клуба бяха цветове, предмети, рождени камъни, чувства и емоции, месеци, местоположение и други. Всеки ден децата слушаха и научаваха по една нова песен.

Песните, които бяха включени са: Yellow Submarine (Жълта подводница), Lucy in the sky with diamonds (Луси в небето с диаманти), Nowhere man (Човекът от никъде), Eleanor Rigby (Еленор Ригби), All you need is love (Всичко от което се нуждаеш е любов). Фондация ПИНК провежда забавния клуб по английски във всички градове където развива своята дейност. Toй е безплатен за всички деца, които през годината са включени в програмата на фондацията.

Разгледайте снимки от забавните упражнения на клуба по английски език:

 

Снимки: Фондация ПИНК

Виж също...

Loading...