Читател: Дупка на пътя между селата Кошарево и Гигинци се крие под сянката на дърво, Община Брезник: Всяка година се запълват дупките заради свлачище в района

Опасна дупка изкривява джанти, пука гуми и откъртва автомобилни тасове на пътя между брезнишките села Гигинци и Кошарево. За това сигнализира читател на Zapadno.com, който изпрати и няколко снимки на коварната дупка.

Пътното препятствие се “крие” в сянката на близко дърво и се намира на около километър от началото на село Гигинци. Дълбочината на дупката, до която личи скорошно закърпване на друга такава е 4-5 сантиметра, които са достатъчни да повредят ходовата част на автомобил. В близост до нея личат следи от шофьори треснали гумите си – тасове.

Отсечката между двете села е част от общинската пътна мрежа. Редовните преминаващи са научили мястото на дупката, но има и такива, които не преминават често в района и попадат в нея. Зам. кметът на Община Брезник Иван Бъчваров каза, че общинската администрация знае за проблемния път и уточни, че в района има свлачище. Той добави, че всяка година дупките се изкърпват, както ще се случи и със споменатата дупка.

Разгледайте снимки на пътното препятствие между Кошарево и Гигинци:

Виж също...

Loading...