В петъчната вечер лятното кино на Брезник ще посрещне зрителите си с българската комедийна драма “Двойникът”

Българската комедийна драма “Двойникът” ще бъде прожектирана на големия екран в лятното кино на Брезник този петък (18 август), научи Zapadno.com. 

„Двойникът“ е български игрален филм (комедия, драма) от 1980 година на режисьора Николай Волев, по сценарий на Братя Мормареви. Оператор е Венко Каблешков. В ролите участват: Тодор Колев, Йорданка Кузманова, Павел Поппандов, Георги Русев, Надя Тодорова, Радосвета Василева, Анета Сотирова, Иван Янчев, Георги Мамалев, Кина Мутафова, Любен Калинов, Таня Вучкова, Ева-Мария Радичкова, Георги Георгиев, Иван Кутевски, Теодор Юруков, Екатерина Славова, Нина Арнаудова, Антон Карастоянов, Димитър Георгиев, Трифон Георгиев, Анелия Атова и Аспарух Сариев.

Във филма Денев е специалист в областта си, който нямайки свободно време да напише доктората си, се съгласява на помощта, която му предлага неговият братовчед – Иван. А именно – да си разменят местата. Трудно е някой да разбере играта им, тъй като приликата между двамата е наистина голяма. Иван е управител на магазин, оправен в далаверите и със сериозен успех сред жените. Но попаднал в академичната среда на братовчед си, задачата му ще се окаже не така лека.

Входът за прожекцията, която започва в 20:30 часа е свободен. Община Брезник съвместно с народно читалище „Просвещение-1870“ кани жителите и гости на града на лятното кино, което се намира в местността “Бърдото”.

Виж също...

Loading...