Автомобил “Ситроен” комби засече бус с пътници по линията Перник – Брезник при опит да извърши неправилна маневра

Лек автомобил “Ситроен” комби е удари бусът от Перник за Брезник, който тръгва от областния град в 17:30 часа. Инцидентът е станал по-рано днес, съобщи за Zapadno.com читателката Ивайлова.

Пътният инцидент е станал в района на кръговото при бизнес комплекс “Елена” в Перник. Според информацията шофьорът на “Ситроен”-а е предприел неправилна маневра, излизайки от паркинга на хипермаркет “Билла” посока центъра на град Перник. Точно там завоят наляво е забранен и е разрешен единствено завой надясно. Бусът по линията Перник – Брезник се е ударил в неправилно излизащия от паркинга автомобил. Ето какво пише читателката-пътничка:

“Здравейте, тази вечер прибирайки се от Перник към родния Брезник се случи нещо шокиращо. Качих се в бусчето на 17:30 и малко след тръгването бусът се разтресе! Погледнах през прозорчето и видях сив автомобил Ситроен комби. Уплахата ми беше пълна. Катастрофата стана при Била-та в Перник. Шофьорът на колата излизаше от паркинга посока спирка Шахтьор. С останалите пътници се отървахме само с уплаха. Нека шофьорите бъдат по-внимателни като карат.”, пише Ивайлова до Zapadno.com.

Очаквайте подробности по случая през утрешния ден!

Ако имате сигнали за нередности или новини от Брезник, Трън и селата в двете общини, пишете ни на:info@zapadno.com

Виж също...

Loading...