Зумба адреналинки от Трън, Брезник и София тренираха при Ждрелото на река Ерма и с енергията си накараха туристи да танцуват с тях – ВИДЕО

Танцьорки по зумба тренираха на открито при Ждрелото на река Ерма в Трънско, видя Zapadno.com.

Зумба адреналинките са част от клубовете по зумба ръководени от Адриана Иванова. В петъчния ден дами от Трън, Брезник и София показаха уменията си в продължение на 1 час танци. По време на едночасовия танцов маратон са изпълнени 13 хореографии. От създаването си клубът по зумба в Трън провежда тренировките си в сградата на спортния комплекс в града като в петък направи изключение със събирането при природната забележителност. Чувството да се тренира зумба на Ждрелото е било уникално заради съчетанието на природата и забележителността. “Всички са заредени с много енергия и желание за още такива тренировки на открито.”, каза треньорът по зумба Адриана Иванова. Преминаващи туристи влязоха в ролята на публика, а част от тях пък дори се присъединиха към танцуващите, споделя още Адриана Иванова.

През летния месец август групата по зумба в Брезник е във ваканция, но от месец септември заниманията ще бъдат възобновени. Въпреки това част от почиващите зумба диви бяха част от днешния танцова маратон сред природата.

Вижте как зареждащите с енергия танци на зумба адреналинките във видеото:

Снимка и видео: Zumba with ADI

Виж също...

Loading...