Община Брезник и търговските дружества “Брезник фарм” ЕООД и “Водоснабдяване” ЕООД нямат дългове през 2016 година

Община Брезник е приключила 2016 година без задължения. Това стана ясно от Годишния отчет за състоянието на общинския дълг, който беше приет от Общински съвет-Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Общината, както и търговските дружества “Брезник фарм” ЕООД и “Водоснабдяване” ЕООД нямат дългове през 2016 година. На основание член 21, алинея 1, точка 6 от ЗМСМА и член 140, алинея 1 и алинея 2 от Закона за публичните финанси, член 41 от Наредбата за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местни дейности за следващите три години, за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на общинския бюджет на Община Брезник и член 9 от Закона за общинския дълг, Общински съвет-Брезник приема, че Община Брезник не е обслужвала общински дълг през 2016 година. Търговските дружества “Брезник фарм” ЕООД и “Водоснабдяване” ЕООД нямат дълг през 2016 година, става ясно в решението на местния мини парламент.

Дружеството “Брезник фарм” ЕООД представлява общинската аптека в града, която се намира на улица “Георги Ив. Бунджулов”.

Виж също...

Loading...