Две дами дариха над 20 книги на библиотеката към трънското читалище “Гюрга Пинджурова-1895”, но останаха загадъчни като дарители

С още 26 книги нарасна фондът на библиотеката към народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895” в град Трън, предаде репортер на Zapadno.com.

Книгите са били дарени по-рано през месеца от две дами, които не са оставили свои координати. Те са оставени по време на отпуската на главния библиотекар. “Тази година има доста дарения в библиотеката.”, сподели главният библиотекар Цветанка Йорданова.

Дарените книги са със заглавия и автори: “Сила за живот” от Харви и Мерилин Дайъмънд, “Без милост” от Патриша Хайсмит, “Момичетата 3” и “Катеричките от Сентрал Парк са тъжни в понеделник” от Катрин Панкол, “Аз обичам Hollywood” от Линдзи Келк, “Случаите на семейство Спелман” от Лиза Лутц, “Червената къща” от Марк Хадън, “Хулигани” от Уилям Дийл, “Животът е нещо повече” от Карол Матюз, “Вила с басейн” от Херман Кох, “Шифърът на Леонардо” от Дан Браун, “Вечерята” от Херман Кох, “Няма смисъл”, “Уважаеми зрители” и “Още дневници и нощници” от Иво Сиромахов, “Черно мляко” от Елиф Шафак, “За какво говоря, когато говоря за бягането” и “След мръкване” от Мураками Харуки, “20 стъпки напред по пътя на израстването” от Хорхе Букай, “Самвел” от Рафи, “Градина на желанията” от Сара Адисън Алън, “Писма до моя син” от Кент Нърбърн, “Продавач на мечти – Призванието” от Аугусто Кури, “Здравето е в главата, а не в аптеката” от Александър Свияш, “Жените и желанието” от Поли Янг Айзендрат и “Под мрежата” от Айрис Мърдок.

Виж също...

Loading...