Пожарникари от област Перник с признание и уважение от директора на Югозападно държавно предприятие за добрата им работа при гасенето на огнената стихия в Пирин

Всички служители на Югозападното държавно предприятие, борили се шест денонощия с огненото бедствие в Пирин, ще получат парични награди. В благодарствено писмо до 31 териториални поделения в областите Благоевград, Кюстендил, Перник и Софийска директорът инженер Дамян Дамянов изразява признание и уважение за добрата работа и всеотдайността на горските служители при гасенето на пожара, съобщиха от пресцентъра на Югозападно държавно предприятие.

„Изправени пред огнената стихия разбираме колко малки и незначителни сме и колко важно е да пресмятаме всички рискове и да носим отговорност за действията си – не само в екстремни ситуации, но и при изпълнение на ежедневните ни служебни задължения”, се посочва в писмото. Всички служители на Югозападното държавно предприятие, борили се шест денонощия с огненото бедствие в Пирин, ще получат парични награди.

В благодарствено писмо до 31 териториални поделения в областите Благоевград, Кюстендил, Перник и Софийска директорът инженер Дамян Дамянов изразява признание и уважение за добрата работа и всеотдайността на горските служители при гасенето на пожара. „Изправени пред огнената стихия разбираме колко малки и незначителни сме и колко важно е да пресмятаме всички рискове и да носим отговорност за действията си – не само в екстремни ситуации, но и при изпълнение на ежедневните ни служебни задължения”, се посочва в писмото. Повече от 1000 служители на Югозападното държавно предприятие бяха мобилизирани в битката с огъня над Кресненското дефиле. И днес 8 екипа със специализирани противопожарни автомобили патрулират в района. Наблюдават се критичните точки край селата Мечкул, Ощава, Влахи и Стара Кресна. Засега обстановката е спокойна, но дежурствата продължават и през нощта.

Виж също...

Loading...