ГЕРБ издигна кандидатурата на Цветислава Цветкова за кмет на Община Трън в предстоящите частични местни избори

Цветислава Цветкова е кандидатът на политическа партия ГЕРБ за кмет на Община Трън на предстоящите частични местни избори, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ-Перник.

Тя ще се яви на изборте на 8-ми октомври под номер едно в интегралната бюлетина. Документите за нейната кандидатура бяха внесени за регистрация в Общинската избирателна комисия. „Вярвам, че жителите на Община Трън ще изберат реалните решения за общината ни, като гласуват за екип от хора, които няма да ги подведат”, коментира кандидатът на Политическа партия ГЕРБ. Тя подчерта, че ако бъде избрана за кмет, ще продължи да работи за чиста трънска природа, за подобряване на инфраструктурата, за изграждане на нов водопровод и канализация и за разкриване на нови работни места. „Нека заедно да изградим по-добро бъдеще за нашата община и за нашите деца“, сподели още Цветкова. 

През месец юни Цветислава Цветкова пое поста на временно изпълняваща длъжността кмет на Община Трън. Тя е доскорошен заместник-кмет на пограничната община. Има дългогодишен управленски опит. Завършила е висшето си образование в Югозападен университет „Неофит Рилски”-Благоевград, специалност педагогика. Семейна е, има две деца.

Снимка: Пресцентър ГЕРБ-Перник

Виж също...

Loading...