Отборите на “Чорни” (Брезник), “Ерма” (Трън) и “Буря” (Кошарево) стартираха новия футболен сезон с победи

Футболните клубове “Чорни” (Брезник), “Ерма” (Трън) и “Буря” (Кошарево) започнаха новия футболен сезон с победи в домакинските мачове, които изиграха по-рано днес, научи Zapadno.com.

През почивните дни в Пернишко беше даден старт на Областно футболно първенство 2017/2018. Два отбора от община Брезник и един от община Трън изиграха домакински мачове. По програма тимът на “Черногорец” (Ноевци) трябваше да почива, но отборът избра да изиграе контролен мач с другия почиващ в първенството – “Ботев” (Друган). Срещата се изигра на стадиона в брезнишкото село Ноевци, където Черногорци разбиха с 8 : 0 гостите от радомирското село Друган. Очаквайте подробности на страниците на Zapadno.com.

Футболистите на “Чорни” (Брезник) победиха с 1 : 0 отбора на “Легия” (Рударци). Голът беше вкаран от футболиста Георги Йорданов на стадиона в град Брезник. Следващата седмица “Чорни” ще играе с “Енергетик” (Перник), съобщиха от брезнишкия тим.

Отборът на “Буря” (Кошарево) надви с 3 : 0 тимът на „Бенковски“ (Копаница) на стадиона в село Ноевци. Два гола бяха отбелязани от футболиста Божидар Иванов, а съотборникът му Денис Емануилов отбеляза един гол във вратата на гостите от Копаница.

Футболен клуб “Ерма” (Трън) победи с 2 : 0 „Енергетик“ (Перник) на стадиона в град Трън. Головете бяха вкарани от Николай Митов, като единият от тях беше вкаран от фаул.

Информационният сайт Zapadno.com продължава да следи срещите на трите отбора от Брезнишко и единият от Трънско и през новия футболен сезон. С пожелание за още победи на всички футболисти от “Чорни”, “Ерма”, “Буря” и “Черногорец”!

Виж също...

Loading...