Полицейски екип се притече на помощ на мъртво пиян мъж в Брезник, стреснал шофьори, които пък го помислили за починал

Мъртво пиян мъж, припаднал на улица “Георги Бунджулов” в град Брезник, стресна шофьори. Това съобщиха читатели на Zapadno.com.

Мъжът бил притеснил шофьорите, които преминавали покрай него. Някои от тях се били притекли и на помощ на припадналия в района на комплекс “Алекса”. Ето какво писаха читатели:

“Здравейте уважаеми от сайта Западно! Преди малко се прибирахме от Сърбия към Перник и онемяхме като видяхме припаднал мъж на земята в Брезник! Казах на мъжа ми да спре колата и да види какво става с човека, защото помислихме, че е починал! Щом отидохме до него видяхме, че е доста пиян – лъхаше на алкохол! Опитахме се да го попитаме дали има нужда от помощ, но не получихме ясен отговор! Сигнализирахме на 112!”, пише читателката ни Влъхова.

“Днес минавайки по една от главните улици в град Брезник попаднахме на припаднал на тротоара мъж. Той се движеше, но май се беше напил като мотика.”, пише читателят ни MegaBox.

“Мараба! Един пич явно беше пропуснал да отиде в Алексата ‘щото беше паднал малко след входа на комплекса. Ченгетата му се бяха притекли на помощ. Изпращам ви и снимки.”, пише читателят ни Иван Евстатиев.

Изпращайте читателски новини от Брезнишко и Трънско на електронната поща на сайта: info@zapadno.com

Виж също...

Loading...