Продължаващият ремонт в двора на детска градина “Ален мак” в град Трън няма да попречи на откриването на новата учебна година

От детска градина “Ален мак” в град Трън се надяват по-голямата част от ремонта, който се извършва в двора да бъде завършена. Това каза за Zapadno.com директорът на детското заведение Розалина Гаврилова.

Още в средата на летния сезон в двора на детската градина започнаха строително-ремонтни дейности. Дни преди откриването на новата учебна година, на 15 септември ремонтът продължава. “Надявам се според това, което разговарям с хората, които работят предполагам, че една голям част ще бъде свършена. Учебната година ще се открие и няма да има проблем. Вероятно ще се наложат някакви довършителни работи, но не мога да кажа точно кога ще приключат. Нагласата и организацията е такава, че на 15 септември учебната година да бъде тържествено открита, както традицията повелява.”, каза директорът Розалина Гаврилова.

Тържеството за откриване на учебната година в детска градина “Ален мак” ще започне между 8:30 и 9:00 часа. До момента в заведението са записани 90 деца, подадени са заявления за още нови 8 деца и се очакват още 10 деца.

Виж също...

Loading...