Членове на ГЕРБ от Брезнишко и Трънско ще покажат кулинарните си умения за 10-годишнината от създаването на партията в Перник

Дами и старейшини от структурите на ГЕРБ в общините Брезник и Трън ще покажат кулинарните си умения на събитие по повод отбелязване на 10-годишнината от създаването на партията в Перник. Това съобщиха за Zapadno.com от пресцентъра на ГЕРБ-Перник.

Политическа партия ГЕРБ кани всички свои членове, симпатизанти и граждани на Перник и областта  да отпразнуваме заедно десетия юбилеен рожден ден от учредяването на местната структура на политическата сила.

Празникът ще се проведе на 16-ти септември пред Общински комплекс „Дворец на културата“. Началото ще бъде дадено в 17:00 часа с кулинарен базар, в който представителите на шестте общини ще покажат своите умения в подготовката на традиционни български ястия. Детски игри и забавления с аниматор пък очакват най-малките гости на празника.

Кулминацията на вечерта ще бъде празничен концерт на една от най-обичаните български певици, която има и един от най-уникалните и разпознаваеми гласове – Тони Димитрова.

Виж също...

Loading...