Представители на ГЕРБ-Брезник показаха всевъзможни вкусотии на кулинарна изложба за 10-годишнината на областната партийна организация

Областната организация на политическа партия ГЕРБ-Перник стана на 10 години. Стотици членове, симпатизанти и съмишленици на политическата сила  се събраха пред Двореца на културата в Перник, за да отбележат заедно юбилейната годишнина от учредяването на местната структура, съобщиха от пресцентъра на партията.

Празникът беше открит с кулинарна изложба с всевъзможни вкусотии, приготвени от сръчните ръце на Жени ГЕРБ, Старейшини ГЕРБ и представители на общинските структури в шестте общини. Много атракции, игри и забавления пък зарадваха най-малките жители на Перник. Завидни кулинарни умения показаха представителите на ГЕРБ-Брезник.

Кулминацията на вечерта беше тържествения концерт на неотразимата Тони Димитрова, която завладя публиката с прекрасните си изпълнения. По традиция събитието бе съпроводено с разрязването на празничната торта, а десет снопа с балони, символизиращи юбилейната годишнина, полетяха високо в небето над Перник.

 

Виж също...

Loading...