След изграждането на Музея на маската в Кошарево ще бъде направена обиколка с журналисти и представители на туроператорски агенции

Тур с журналисти и представител на туроператорски агенции е предвиден след приключването на двата проекта по програмата за трансгранично сътрудничество между Областна администрация-Перник и Общините Брезник и Цървени кръст, Сърбия. Това каза пред Zapadno.com главният секретар на Областна администрация-Перник и ръководител на проекта Цветана Пиралкова.

Целта на тура ще е да бъде показано на обществото как са извършени двата проекта – Музеят на маската в брезнишкото село Кошарево и туристическия обект в местността „Видрище“, Градска община Цървени Кръст, община Ниш. “След приключване на дейностите по къщата в Кошарево и по местността “Видрище” в Община Цървени Кръст в рамките на проекта сме предвидили един тур, в който ще бъдат включени журналисти и представители на туроператорски агенции. Идеята е да ви покажем какво сме направили, да презентираме всичките неща, които са направени по проектите, за да видим във ваше лице, да ви привлечем като наши партньори за разпространяване на направеното, за информиране на максимално много хора и привличането им към резултатите от нашия проект.”, каза Цветана Пиралкова.

Виж също...

Loading...