Ученици, учители и родители се обединиха и почистиха двора на брезнишката гимназия и района на градския стадион в Брезник – СНИМКИ

В истинско забавление се превърна почистването на двора и пространството около средно училище “Васил Левски”, както и при градския стадион в Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Десетки ученици, учители и родители почистваха с ръкавици и чували битовите отпадъци, плевели и клони около сградата на брезнишката гимназия. По този начин доброволците станаха част от инициатива на bTV Media Group „Да изчистим България заедно“.

Майка с детето си пък разкраси големите саксии при входа на школото, с което даваше добър пример на сина и. Сръчни деца и родители почистиха една дупка зад сградата на училището, от която изкарали над 5 чувала с боклуци.

Групите с ученици бяха наблюдавани и подпомагани от учители и родители, които бдяха и за безопасността на децата. Част от учениците направиха оборка на градския стадион, от които изкараха няколко чували и десетки торбички с отпадъци.

Разгледайте снимки от почистването на брезнишката гимназия и стадиона в Брезник:

Виж също...

Loading...