Голмайсторите на “Черногорец” (Ноевци) Валентин Велинов и Олег Алексиев осигуриха убедителна победа срещу отбора на “Дружба” (Мещица)

Отборът на футболен клуб “Черногорец” (Ноевци) стартира участието си в Областното футболно първенство с победа. Това съобщиха от ноевския тим на официалната си Фейсбук страница, видя Zapadno.com.

Мачът се изигра по-рано днес на стадиона в брезнишкото село Ноевци, където Черногорци приеха отбора на “Дружба” (Мещица). “Днес стартирахме първенството с 4 : 0 над ФК “Дружба”с. Мещица. Отлична игра на всички. По два гола реализираха Валентин Велинов и Олег Алексиев!!!!”, съобщиха от “Черногорец”.

В края на миналата седмица футболният тим на Ноевци трябваше да почива, но избра да изиграе контрола с друг почиващ отбор – “Ботев” (Друган). Приятелската среща се изигра на стадиона в Ноевци, а крайният резултат беше 8 : 0 в полза на Черногорци.

По програма следващият мач на “Черногорец” ще бъде на 24 септември (неделя). Тогава отборът ще гостува на “Пирин” (Земен). Началото на срещата ще бъде от 17 часа.

Виж също...

Loading...