Община Брезник е определила четири свободни места в града, където могат да бъдат поставяни рекламно-информационни елементи

Четири са свободните места в град Брезник, където могат да бъдат поставяни рекламно-информационни елементи. Местата са определени от Община Брезник, която е обявила и цени за ползването на площите.

Площите за разполагане на рекламно-информационни елементи се намират: в местността „Азнатарица” до бензиностанцията, между двата моста, от лявата страна на шосето за град Перник, при „Топливо” АД, до разклона за град Сливница, при градската градина, до разклона за Трън и при месокомбината, до разклона за град Батановци.

Три от площите са тристранни, с размери от едната страна – 2.21 квадратни метра, а една пък е двустранна. Таксите за ползване варират от 22 лева и 10 стотинки месечно за едностранна площ до 66 лева и 30 стотинки месечно за тристранна площ. При ползване на светеща реклама таксата за ползване от 10 лева на квадратен метър месечно се намалява на 8 лева на квадратен метър месечно, допълват от Община Брезник.

Виж също...

Loading...