Две пернишки фирми подадоха оферти в Община Брезник за зимното поддържане и снегопочистване на общинската пътна мрежа

Днес в заседателната зала на Община Брезник бяха отворени офертите на фирми за зимното поддържане и снегопочистване на общинската пътна мрежа за зимен сезон 2017-2018 година, предаде репортер на Zapadno.com.

В края на месец август Община Брезник обяви процедура за възлагане на обществена поръчка за зимното поддържане и снегопочистване на общинската пътна, която е с обща дължина 118 километра и 300 метра. Процедурата на поръчката е разделена на три обособени позиции – район Красава, район Гърло – Конска и район Кошарево – Слаковци. Общата прогнозна стойност на обществената поръчка е 170 083 лева и 33 стотинки без включен ДДС.

В 10 часа Комисията на Община Брезник отвори и разгледа получените оферти. Стана ясно, че в оказания срок за подаване на документи са постъпили две оферти. Пернишките фирми “Инфракорект Строй” и “Нивел Строй” са подали оферти за обществената поръчка. Офертите бяха отворени по реда на тяхното постъпване в общинската администрация. Комисията установи, че фирма “Инфракорект Строй” е предложила цена само за първата обособена позиция на обществената поръчка. Другата фирма – “Нивел Строй” е предложила цена на трите обособени позиции.

Предстои документите да бъдат разгледани, да бъде оповестен профилът на купувача, а до участниците да бъде изпратена датата за отваряне на ценовите оферти.

Виж също...

Loading...