Преди откриването на груповия лов на дива свиня от Ловно Брезник пожелаха наслука и припомниха трофеите на Бай Стефан и Бай Лозан

Ловно Брезник избра интересен начин да пожелае наслука на ловците преди откриването на груповия лов на дива свиня, видя Zapadno.com.

На официалната си Фейсбук страница Ловно Брезник от дружеството припомниха със снимки трофеите на Бай Стефан и Бай Лозан. “Преди новия сезон , пожелаваме на Бай Стефан нов медалист! Гонейки 90-те , знаем , че още го можеш!!!”, споделиха от Ловното под снимката с трофея на дългогодишния ловджия.

На Бай Лозан пък пожелаха дълголетие и заслужено да проследява ловните новини по специализираните телевизии, след като на 92-годишна възраст е извадил последния си ловен билет. “С удоволствие ще споделим трапезата си на татарски брод с човек и ловджия като теб Бай Лозане!”, споделиха от Ловното.

В неделя (1 октомври) е денят за откриване на груповия лов на дива свиня за сезон 2017/2018. Той е един от най-вълнуващите и очакван с нетърпение ловен ден от всички български ловци.

Снимки: Ловно Брезник

Виж също...

Loading...