Съпругът на естрадната певица Маргарита Хранова бил получил инсулт на път към къщата им в град Брезник

Съпругът на естрадната звезда Маргарита Хранова е получил инсулт на път към къщата им в Брезник, пише ZaPernik.com.

Това станало преди време, когато двамата изпаднали в жестока финансова криза. Когато Кирил – съпругът на Марги Хранова, който също е и нейн импресарио получава инсулт, първоначално Маргарита успяла да запази самообладание, макар да се разминала на косъм от сериозно ПТП, защото управлявала колата, когато на мъжа й му прилошало.

Най-големият кошмар обаче бил възстановителният период и множеството рехабилитации, през които Кирил преминал. Певицата била неотлъчно до него и изпълнявала стриктно всички препоръки на лекарите, за да помогне за оздравяването на любимия си.

Преди това двамата изпадат във фалит, тъй като Кирил ипотекирва апартамента в София, за да започне бизнес. Не успява да върне парите, които принуждава Марги Хранова да влезе във „ВИП Брадър“, срещу говори се хонорар от 120 000 лева.

Във вчерашния епизод се показа колко трудно й е в Къщата, въпреки ВИП статута й на звезда със собствена стая. Естрадната певица трябваше да стои облечена като войник 1 час под дъжда, да тича, да прави лицеви опори, коремни преси и др.

Виж също...

Loading...