Ремонтират повредени площи в асфалтовата настилка и изсичат храсти и млада гора по главния път от град Трън към село Стрезимировци

Фирма започва ремонтни дейности по второкласен път 63 в община Трън, съобщиха от пресцентъра на Агенция “Пътна инфраструктура”.

Въвежда се временно ограничение на движението на моторни превозни средства в отсечката Трън-Стрезимировци по Републикански път II-63. В продължение на 12 километра (от края на град Трън до отбивката за трънското село Слишовци) ще се извършва ремонт на повредени площи в асфалтовата настилка и изсичане на храсти и млада гора. Крайният срок на дейностите и въведеното ограничение е до 6 октомври 2017 година.

Остава в сила забраната за движение на моторни превозни средства с тегло над 10 тона по третокласен път 637 от село Мрамор до разклона за село Лева река. Крайният срок на забраната е 31 октомври 2017 година.

Друго въведено временно ограничение на движение на моторни превозни средства в област Перник има в община Земен. По третокласен път 605 се извършват частични ремонти на асфалтовата настилка. Дейностите се извършват между земенските села Елов дол и Горна Врабча, в продължение на 4-километров участък. Срокът на дейностите и въведеното ограничение трябва да приключи днес.

Виж също...

Loading...