Катастрофа на пътя Перник – Брезник! “Фолксваген” се завъртя на остър завой, след като животно се изпречи на пътя на автомобила

Лек автомобил “Фолксваген” с пернишка регистрация самокатастрофира по-рано днес на пътя между Перник и Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Инцидентът е станал в ранния следобед на второкласен път 63 между отбивките за селата Расник и Вискяр. “Фолксваген”-ът управляван от млада жена, движейки се посока Брезник самокатастрофирал на платното за движение на първия остър завой преди отбивката за пернишкото село Вискяр. Дамата се стреснала от животно, което изскочило преди автомобила и. Тя се опитала да избегне удара и завила към крайпътната канавка. Разбирайки, че ще попадне в канавката, дамата завила автомобила наляво и така колата се превъртяла и усукала. Вследствие на катастрофатата жената е с леки охлузни наранявания. Тя е откарана в МБАЛ “Рахила Ангелова”, където и е оказана лекарска помощ.

Преобърналият се автомобил беше изтеглен от “Пътна помощ”, а екип на “Пътна полиция”-Перник сигнализираше останалите водачи на автомобили за възникналия инцидент.

Виж също...

Loading...