Строителна фирма преобразява улици в град Брезник с нов облик, а скоро четирите санирани блока ще имат асфалтиран паркинг – СНИМКИ

Работници на строителната фирма “Нивел Строй” преобразяват улици и тротоари в град Брезник. Фирмата е изпълнител на обществена поръчка, която е възложена от Община Брезник и е на две обособени позиции, предаде репортер на Zapadno.com.

От няколко дни се работи по улиците “Радослав Григоров” и “Марин Асенов”, а улица “Строител” при бившия хлебозавод е асфалтирана. Още няколко улици в града ще бъдат преасфалтирани, а тротоарите им ще бъдат обновени. Площта, която се използва за паркинг при четирите санирани блока също ще бъде асфалтирана, увериха от строителната фирма.

Предметът на обществената поръчка е основен ремонт на част от уличната мрежа и тротоари и част от общинската пътна мрежа на територията на община Брезник по две обособени позиции: Първа обособена позиция: “Основен ремонт на част от уличната мрежа и тротоари на територията на Община Брезник” Втора обособена позиция: „Основен ремонт на част от общинската пътна мрежа на територията на Община Брезник“. Сумата за първата обособена позиция е 212 916 лева и 67 стотинки без включен ДДС, а по втората обособена позиция е 141 666 лева и 67 стотинки без включен ДДС.

Разгледайте още няколко снимки от ремонтните дейности по улици в град Брезник:

Виж също...

Loading...