Пожарникари разчистиха паднали дървета и клони затрудняващи достъпа до трънските села Мрамор, Ерул, Кожинци, Велиново, Горочевци и местността “Секирица”

Служители на РСПБЗН отстраниха паднали след снеговалеж дървета и клони. Остават затворени проходите „Петрохан“ и „Троянски“, съвместни екипи работят по разчистване на участъците, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Поради снеговалеж и паднали дървета и клони са затворени проходите „Петрохан“ и „Троянски“ /път II-35 Троян – Кърнаре/, както и път III-358 Шипково – Рибарица. Ограничено е движението и по път III-1001 Витиня-Горно Камарци. Екипи на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ оказват съдействие за разчистване на пътните платна.

Служители на Районните служби “Пожарна безопасност и защита на населението” – Трън, Перник и Брезник работиха по отстраняване на паднали след снеговалеж дървета и клони, затрудняващи достъпа до селата Мрамор, Ерул, Кожинци, Велиново, Горочевци и местността “Секирица”. Към 4:30 часа тази сутрин участъците са разчистени и пътищата в община Трън вече са проходими.

Виж също...

Loading...