Със заря и народни хора беше отбелязана победата на новия кмет на Община Трън Цветислава Цветкова, а изборният ден премина с рекордна активност и жандармерия

Новият кмет на Община Трън е кандидатът на политическа партия ГЕРБ – Цветислава Цветкова, научи Zapadno.com.

Около 1 час след края на изборния ден вече беше ясен победителят на частичните избори за кмет на Община Трън. От областната организация на ГЕРБ се похвалиха с победата във Фейсбук профила си: “ПОБЕДА! Цветислава Цветкова заслужено е новият кмет на община Трън, сочат предварителните данни от изборния ден. Кандидатът на ПП ГЕРБ печели доверието на над 1300 от гласоподавателите в пограничната община.”. За Цветислава Цветкова са гласували 1353 човека, съобщават от Общинска избирателна комисия-Трън, цитирана от БТВ.

С пищна заря и народни хора около площада в град Трън беше отбелязана победата на Цветислава Цветкова. Новият кмет на пограничния район беше поздравен лично и от градоначалника на Община Перник д-р Вяра Церовска. “Честито Цветислава!”, написа във Фейсбук си д-р Церовска и добави положително настроение към публикацията.

Над 70 % от имащите право на глас в общината са гласували до края на изборния ден. Това е рекорден брой на гласували в пограничната община. Денят на вота премина и под концентрирано присъствие на жандармерия около изборните секции. Не беше ясно защо жандармеристите охраняват местата за гласуване, тъй като нито местната власт, нито Областна дирекция на МВР-Перник не е била информирана за това.

Виж също...

Loading...