Футболните отбори на “Чорни” (Брезник) и “Ерма” (Трън) продължават с победите след като надвиха тимовете на Копаница и Друган

С нови футболни победи бяха белязани почивните дни за отборите на “Чорни” (Брезник) и “Ерма” (Трън), научи Zapadno.com позовавайки се на информационната система на БФС.

Отборът на “Чорни” (Брезник) е победил с 3 : 0 тима на “Бенковски” (Копаница) на мразовития 7 октомври. Футболистите на “Ерма” (Трън) пък са надвили с 3 : 1 съперника си на терен – “Ботев” (Друган) през вчерашния неделен ден.

Мачът между “Буря” (Кошарево) и “Спортист” (Драгичево) е завършил с 0 : 2 в полза на драгичевския футболен клуб. Срещата между “Черногорец” (Ноевци) и “Студена” (Студена) е била отложена заради лошото време в събота.

По програма в следващия VI-ти кръг на Областната футболна група на 15 октомври (неделя) тимът на “Буря” (Кошарево) ще приеме като домакин отборът на “Ерма” (Трън) на стадиона в село Ноевци. Мачът е насрочен да започне в 10:30 часа. Малко по-късно в неделния ден футболистите на “Чорни” (Брезник) ще играят с “Ботев” (Друган). Срещата ще се състои на стадиона в радомирското село Друган от 16 часа. В същия час на стадиона в село Ноевци “Черногорец” ще приеме тимът на “Верила” (Дрен).

Виж също...

Loading...