Чрез дарителска кутия в магазин за левче брезничани дариха над 140 лева за лечението на болният от тумор Иво от Радомир

Брезничани и гости на града подпомогнаха кампанията за набиране на средства за лечението на младия Иво Ивов от град Радомир, който страда от тумор, научи Zapadno.com.

В магазин за стоки за 1 лева е била поставена дарителска кутия за кампанията. В края на миналата седмица кутията била отворена от роднините на Иво, които са се заели с каузата да му помогнат. Събраната сума е 143 лева и 33 стотинки. “Сърдечни благодарности на Вълшебниците от гр. Брезник! 143,33 лв. е събраната сума от жителите с огромни сърца, които ни подкрепят вече трета поредна година. Бъдете здрави! Благодарим ви!”, написаха роднините на момчето във Фейсбук страницата “ЖИВОТ ЗА ИВО“.

Все още не е ясно каква е точната сума за лечението на Иво, тъй като роднините му очакват оферта от клиника в чужбина, в която ще се лекува. “Обикновено 5000 евро са прегледите, но го нямаме черно на бяло за този преглед и затова не мога все още да кажа колко средства трябват, за да замине. Предполагам, че пак ще са толкова, но е по-добре да изчакаме офертата.”, сподели сестрата на Иво – Франческа Ивова. От няколко години Иво Ивов се бори с тежкото заболяване, а информация и развитие за състоянието му се публикува редовно във Фейсбук страницата “ЖИВОТ ЗА ИВО“.
Всеки, който желае може да помогне чрез начините за дарение:

SMS дарение чрез изпращане на текст “DMS IVO” на номер 17777

Дарителска банкова сметка: BG47BPBI79404078032501 – Иво Ивов Христов

Виж също...

Loading...